Νέοι Dedicated Servers από τη CJ web

by: CJ web
Κατηγορία BLOG
Ετικέτες

Στη CJ web πιστεύουμε ότι η ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι το "Α" και το "Ω" μιας επιτυχημένης πορείας. Για το λόγο αυτό το 2020 ξαναχτίσαμε όλη μας την υποδομή σε ιδιόκτητους server, τους οποίους φιλοξενήσαμε σε datacenter.

Η τοποθεσία των server και η σύνδεση τους , σε συνδυασμό με τα υψηλών προδιαγραφών τεχνικά τους χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι φροντίζαμε πάντα να μην είναι ποτέ υπερφορτωμένοι, μας δίνουν εξαιρετικά χαμηλούς χρόνους απόκρισης και απίστευτα γρήγορες φορτώσεις των φιλοξενούμενων ιστοσελίδων.

Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να διαθέτουμε τέτοιες υπηρεσίες χωρίς να αλλάξουμε την τιμολογιακή μας πολιτική στο managed hosting! Είμαστε πάνω απ' όλα πρωτοπόροι και θα συνεχίσουμε να είμαστε, προσφέροντας συνεχώς καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Τα καλύτερα έρχονται!

Το managed hosting, από τον Οκτώβριο του 2020, για μας έχει πλέον αλλάξει άρδην. Oι επιδόσεις της υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων, που ούτως ή άλλως ήταν εξαιρετικές, τώρα εκτινάχθηκαν στα ύψη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία "managed hosting" επικοινωνήστε μαζί μας ή ζητήστε μας προσφορά σήμερα για την κατασκευή και τη φιλοξενία της δική σας ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος eshop.

Please publish modules in offcanvas position.