Είμαστε δημιουργικοί

Γνώρισε μας

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κατασκευάζουμε όμορφα, εύκολα και λειτουργικά στη χρήση online ηλεκτρονικά καταστήματα και ιστοσελίδες.

Case Studies

Εμπειρία σχεδόν 10 χρόνων που αποκόμισαμε από τα δεκάδες projects που αναλάβαμε και υλοποιήσαμε.

Γνώρισε μας

Δημιουργικότητα στο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό
Τηλεφωνικό κέντρο - CJ web
Γνωρίστε μας, είμαστε δημιουργικοί, κατασκευή ιστοσελίδων - κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop)

Γνώρισε μας, είμαστε δημιουργικοί

H CJ web δημιουργήθηκε το 2008, από μία ομάδα freelancer με πάθος, μεράκι, δημιουργικότητα στο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό. Ουσιαστικά υπήρχε η σκέψη από πολύ πιο πριν. Η προεργασία είχε γίνει από τις αρχές του 2005 όπου μια ομάδα φίλων δούλευε πάνω σε προσωπικά κυρίως project αλλά και σε μεγαλύτερα έργα με συνεργασίες σε δημόσιους φορείς αλλά και κάποιους ιδιωτικούς. Στις αρχές του 2008 δημιουργήθηκε η ανάγκη έναρξης δραστηριότητας, όπου εδρεύαμε αρχικά στην Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι και το 2010.
Στηρίξαμε την πορεία μας στην επένδυση πόρων, σε αξιόπιστους προμηθευτές και συνεργάτες αλλά και στο δικό μας δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα. Σήμερα βρισκόμαστε σε ιδιόκτητους χώρους στην περιοχή Μπεντεβή, με δεκάδες έργα στο ενεργητικό μας και ένα συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο.

Με τη συνεχή ενημέρωση στην εξέλιξη της τεχνολογίας, τη συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια, νέων τεχνολογιών, διαδικτυακού marketing, ηλεκτρονικού εμπορίου, στοχευμένης διαφήμισης όπως Google Adwords, Social Media, τον εμπλουτισμό των γνώσεων από βιβλία ανάλογου περιεχομένου, μελέτες και δημοσιεύσεις που αφορούν την τεχνολογία και την εξέλιξη του internet όπως το γνωρίζουμε σήμερα, καθώς όμως και με την εμπειρία σχεδόν 10 χρόνων που αποκομίσαμε από τα δεκάδες project που αναλάβαμε και υλοποιήσαμε, μας καθιστούν σήμερα μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Amazing Team

Είμαστε μία ομάδα, αφοσιωμένοι στο να κατασκευάζουμε όμορφα, εύκολα και λειτουργικά στη χρήση, online ηλεκτρονικά καταστήματα και ιστοσελίδες.
Εργαζόμαστε σκληρά για να κρατάμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας στα υψηλότερα στάνταρτ εξυπηρετήσης και καινοτομίας σε καθημερινή βάση.
Σε περιμένουμε σήμερα να σε εξυπηρετήσουμε με νέες ιδέες και συμφέρουσες λύσεις, να συνεργαστούμε στο δικό σου μοναδικό project!
Giannis Souranakis

Giannis Souranakis

 a few words...
 • Founder
 • Chief Technology Officer
 • Administration
 • Web Designer / Developer
 • CSS / Coding / Platforms
 • Data Entry
Manolis Maragakis

Manos Maragakis

 a few words...
 • Sales Manager
 • Account Executive
 • Project Management
 • Marketing
 • Account Manager
 • Clients

Στην εποχή της πληροφορίας, λίγες επιχειρήσεις πλέον λειτουργούν χωρίς καμία βοήθεια από τον κόσμο των υπολογιστών. Αλλά και οι περισσότερες από αυτές που την έχουν, σπάνια γνωρίζουν τους τρόπους που θα τις έκανε να λειτουργήσουν αποδοτικότερα αλλά και γρηγορότερα σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η CJ web ως απαραίτητος σύμβουλος και ιδανικός συνεργάτης σε τέτοια θέματα, δίνει λεπτομερείς και κατανοητές απαντήσεις στα ερωτήματά σας, ενώ είναι σε θέση να προτείνει σειρά λύσεων πάνω σε θέματα που αφορούν στην πιο οργανωμένη και αποδοτικότερη καθημερινή λειτουργία της εταιρείας σας στο διαδίκτυο.

Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε, υλοποιήσουμε και συντηρήσουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες internet, ώστε να καλυφθούν επακριβώς οι ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Σχεδόν μία δεκαετία παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης και εφαρμογών internet.
Η εμπειρία μας στο χώρο, μας καθιστά ικανούς να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας, καθώς και να τους παρέχουμε αξιόπιστες και βιώσιμες λύσεις.

Βρισκόμαστε εδώ για να σας συνδέσουμε στο χώρο της πληροφορικής, των επικοινωνιών, του internet, των νέων τεχνολογιών, αλλά και να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας με την τεχνογνωσία μας.

H CJ web με αφορμή τη μεγάλη ανταγωνιστικότητα σε θέματα και παροχές internet και τις μεγάλες οικονομικές διαφορές από εταιρεία σε εταιρεία, έχει στο προσωπικό της αρκετούς καταξιωμένους προγραμματιστές έτσι ώστε μετά από συναντήσεις με τον κάθε ενδιαφερόμενο (μικρή – μεσαία – μεγάλη επιχείρηση ακόμα και προσωπική ή ατομική) αναλαμβάνει:
 • την κατοχύρωση του ονόματος χώρου (domain name)
 • την εγκατάσταση & διαμόρφωση των server στους οποίους θα στεγαστεί,
 • το γραφιστικό κομμάτι που ίσως χρειαστεί για τη διεκπεραίωση της κατασκευής,
 • φωτογραφίες – βίντεο – σύνθεση ήχου
 • εγγραφή κειμένων
 • custom εφαρμογές
 • προώθηση
 • css, php, HTML, HTML5, mySQL, java, javascript, jQuery κ.α.
 • έως και το τελικό upload της!
Παρέχουμε σε όλους μας τα project, ιστοσελίδες ή eshop, πλήρως αυτόνομο Dedicated server ή VPS, με τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς.
Η συνεργασία μας με κορυφαία εταιρεία στο χώρο του internet security, παρέχει απαράμιλλη σταθερότητα και ασφάλεια.
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες internet

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, όπως το έχεις ονειρευτεί, με ειδικά γραφικά, σε όποια πλατφόρμα κι αν επιλέξεις (Joomla, Drupal, Wordpress, Magento, Virtuemart, Opencart, Prestashop κ.α.), ακόμα και custom CMS με όλες τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές.
Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και την αναβάθμιση για την πιο σωστή λειτουργία του ιστότοπου.

Διάβασε στις υπηρεσίες μας για την κατασκευή ιστοσελίδων & ηλεκτρονικών καταστημάτων / επισκέψου και το πελατολόγιο μας.

Χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες για επιπλέον διαφημιστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες κατασκευής σελίδων / eshop που προσφέρουμε;
Συμπλήρωσε την φόρμα "επικοινωνία" ή "Ζήτησε μας προσφορά".

Ταχύτητα και αξιοπιστία
Εξυπηρέτηση & Υποστήριξη
Αξεπέραστες υπηρεσίες και δυνατότητες

Προσοχή!
Παρακαλούμε να είστε επιφυλακτικοί με τις "δελεαστικές" προσφορές που υπάρχουν για τις υπηρεσίες Internet. To φθηνότερο δεν είναι πάντα και το καλύτερο! Κάντε το σωστό βήμα και προτιμήστε τη σιγουριά των επαγγελματιών από την ανασφάλεια ανώνυμων ερασιτεχνών και "δήθεν μεγάλων εταιρειών" που κατακλύζουν το internet!

Έχοντας αναπτύξει δεκάδες eshop (ηλεκτρονικό εμπόριο) και ιστοσελίδες που σε συνδυασμό με τις χρήσιμες συμβουλές αλλά και με την καθοδήγηση μας σε κάθε διαφημιστική προβολή, δίνεται η δυνατότητα στην επιχείρηση σου να αυξήσει τα κέρδη της θεαματικά.

Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Φιλοξενία ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων / E-shops

Σημαντικό ρόλο στην εμπειρία του χρήστη
παίζει η φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του eshop.
Managed Υπηρεσίες / Virtual Private Servers
Όλες μας οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, φιλοξενούνται σε σύγχρονο Data Center και σε VPS για απρόσκοπτη λειτουργία και μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν διαθέτουμε, στους πελάτες μας, ούτε "πουλάμε" κοινούς και φθηνούς server φιλοξενίας (shared hosting) που φιλοξενούν εκατοντάδες ιστοσελίδες και eshop αμφιβόλου ποιότητος. Προσφέρουμε ιδιωτικές IP (dedicated ip), και κλειδιά (https://) SSL για μεγαλύτερη ασφάλεια συναλλαγών στα ηλεκτρονικά καταστήματα, και μεγάλη αξιοπιστία.

Η CJ web απο το 2010 - 2018 στεγάστηκε σε ιδιόκτητους χώρους στην περιοχή Μπεντεβή.
Σήμερα βρισκόμαστε σε νέα γραφεία στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης στην οδό Ρούσου Χούρδου 4, 4ος Όροφος, κτίριο Εθνικής Τράπεζας, Ηράκλειο Κρήτης, 71201, Τηλ. κέντρο 2810 326014.

Η αμεσότητα, ο επαγγελματισμός, η σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση, η ασφάλεια, η ιδανική σχέση τιμής, απόδοσης και ποιότητας, το φιλικό περιβάλλον, οι νέες, πρωτοποριακές αλλά και παραδοσιακές ιδέες μας, η υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν.

Μία επίσκεψη, ένα τηλέφωνο, ένα email ή ένα ραντεβού θα σε πείσουν για όλα τα παραπάνω.

Μας έχουν εμπιστευτεί

Projects που αγαπήσαμε!

Κατασκευή ιστοσελίδων / Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων eshop

Έλα να δημιουργήσουμε την νέα σου ιστοσελίδα / ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) ή να επανασχεδιάσουμε τα ήδη υπάρχοντα.
Με σχεδόν 10 χρόνια εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε τη σχεδίαση, την κατασκευή αλλά και τη διαχείριση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σου καταστήματος!

www.cj-web.gr
Newsletter

Please publish modules in offcanvas position.