Web Consulting

Στρατηγική & Διαδίκτυο

χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα

Αποτελεσματική προώθηση και προβολή

Search Engine Optimization - SEO

σωστή και συνεχής εφαρμογή SEO

Web Consulting / Προώθηση

Στρατηγική & Διαδίκτυο

Στις μέρες μας οι έννοιες κατασκευή website, ηλεκτρονικό εμπόριο και προώθηση στο internet έχουν παρεξηγηθεί εντελώς με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν με μεγάλη διστακτικότητα την επένδυση στο Διαδίκτυο.
Όμως, όλες οι έρευνες και οι στατιστικές παγκοσμίως δείχνουν ότι η επένδυση αυτή θα βοηθούσε σημαντικά τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο αυτοματοποίησης και αναβάθμισης.
Το μάρκετινγκ διαδικτύου πρέπει να αφορά χειροπιαστά τα αποτελέσματα που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.
Αυτό σημαίνει μετατροπή στις πωλήσεις, συμφωνίες, εγγραφές, έρευνες και στους δείκτες τιμων.

Web Consulting - Στρατηγική & Διαδίκτυο
Web Consulting - Σύμβουλος Διαδικτύου

Σύμβουλος Διαδικτύου

Η έννοια του Web Consulting είναι η ουσία της αρχής της διαδικτυακής παρουσίας της ιστοσελίδας σου. Ένας σύμβουλος θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς πλήρως τη δυνατότητα της online παρουσίας σου.

Ο σύμβουλος διαδικτύου έχει τη γνώση και την εμπειρία να αναπτύξει μια στρατηγική, ώστε να πραγματοποιήσει μια λεπτομερή ανάλυση των απαιτήσεων και του κόστους της ιστοσελίδας που χρειάζεσαι, δίνοντας άμεσα και αποτελεσματικά λύση σε συνηθισμένα, απλά ή περίπλοκα, προβλήματα που παρουσιάζονται κατά τη διαδικασία δημιουργίας ή ανακατασκευής ενός site!

 • Ανάλυση ιστοσελίδων & μετατροπής
 • Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης
 • Βελτιστοποίηση σελίδων
 • Βελτιστοποίηση λέξης κλειδιών
 • Καταχωρίσεις στις μηχανές αναζήτησης (PPC)
 • Διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα
 • Βελτιστοποίηση απόδοσης
 • Κατανομή web analytics
 • Email μάρκετινγκ
 • Μάρκετινγκ συνεργασίας

Συχνές απορίες…!

 • Ποιο είναι το όνομα χώρου (domain) που αρμόζει καλύτερα στο δικτυακό σου τόπο;
 • Που θα φιλοξενηθεί ο δικτυακός σου τόπος;
 • Πως θα ήθελες να μοιάζει ο δικτυακός σου τόπος;
 • Ποιοι είναι οι στόχοι του δικτυακού σου τόπου;
 • Ποιο είναι το κοινό που στοχεύεις;
 • Που βρίσκεται η εταιρεία σου δικτυακά σήμερα και πού επιθυμείς εσύ να βρίσκεται;
 • Ποια είναι η κατάσταση σήμερα στην αγορά και ο αντίστοιχος ανταγωνισμός;
 • Ποιο είναι το περιεχόμενο του site σου (ή για το μελλοντικό site σου) και πώς θα έπρεπε αυτό να οργανωθεί;
 • Χρειάζονται κάποια ειδικά εργαλεία διαχείρισης περιεχομένου;
 • Πώς ο δικτυακός τόπος θα ενημερώνεται;
 • Ποια είναι τα κριτήρια επιτυχίας για την ιστοσελίδα σου;
 • Ποιές στρατηγικές μάρκετινγκ, επιχειρησιακές διαδικασίες ή συστήματα θα χρειάζεται να τροποποιηθούν ή να υλοποιηθούν εξ 'αρχής για να ταιριάξουν με τη στρατηγική του δικτυακού σου τόπου;

 • Η δουλειά ενός Σύμβουλου Διαδικτύου είναι να δώσει σαφείς απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα καθώς και σε επιπλέον απορίες που ίσως προκύψουν και αφορούν την online παρουσία της επιχείρησης σου.
Search Engine Optimization - SEO

Αποτελεσματική προώθηση και προβολή ιστοσελίδων σε βάθος χρόνου.

Oι μηχανές αναζήτησης παρουσιάζουν δύο κατηγορίες αποτελεσμάτων κάθε φορά που πραγματοποιούμε μια αναζήτηση για συγκεκριμένη λέξη ή συνδυασμό λέξεων:

 • τις πληρωμένες καταχωρήσεις και
 • τα φυσικά αποτελέσματα

 

Search Engine Optimization είναι μια εξειδικευμένη τεχνική την οποία χρησιμοποιούμε για την προώθηση των ιστοσελίδων, στις μηχανές αναζήτησης (στο Google, στο Yahoo κ.α.) προκειμένου να επιτύχουμε όσο το δυνατόν υψηλότερες θέσεις στα φυσικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, για εκείνες τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι πελάτες σου για να βρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου.
Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάλυση της δομής του κώδικα και του περιεχομένου των ιστοσελίδων, την οργάνωση και την πλοήγηση του website αλλά και τις πρακτικές των ανταγωνιστών σου προκειμένου να κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις και τροποποιήσεις που θα οδηγήσουν στην επιτυχία.
Πλεονεκτήματα:
Η παρουσία στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης είναι καθοριστική για την επιτυχία του website σου, αφού έχει παρατηρηθεί ότι οι χρήστες επιλέγουν να επισκεφθούν μόνο εκείνα που βρίσκονται στις πρώτες 1-2 σελίδες των φυσικών αποτελεσμάτων.

Μια υψηλή θέση στα φυσικά αποτελέσματα μέσω του SEO σου διασφαλίζει :

 • Συνεχή ροή επισκεπτών και κατά συνέπεια υποψήφιων πελατών
 • Μακροχρόνια αποτελέσματα
 • Χαμηλότερο κόστος σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή internet marketing

 

Ένας ακόμη παράγοντας που αναδεικνύει την αξία του Search Engine Optimization είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών επιλέγει να επισκεφθεί τα websites που παρουσιάζονται στα φυσικά αποτελέσματα έναντι των πληρωμένων καταχωρήσεων.

SEO Services
Η επίτευξη υψηλών θέσεων σε μία μηχανή αναζήτησης δεν είναι πάντα εύκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις μη εφικτή καθώς εκατομμύρια websites «μάχονται» έχοντας τον ίδιο στόχο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ανταγωνιστικές φράσεις-κλειδιά.
Η σωστή και συνεχής όμως εφαρμογή της τεχνικής SEO μπορεί να διασφαλίσει την μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας.

Στη CJ web παρακολουθούμε και ανανεώνουμε συνεχώς τη μεθοδολογία μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι κυριότερες μηχανές αναζήτησης καταχωρούν και αξιολογούν τα websites.

Να είστε προσεκτικοί στην προσφορά που ζητάτε απο μία εταιρεία για την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, για το αν η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει και κάποια σχετική προώθηση!

Συνηθίζεται σε συγκρίσεις προσφορών απο εταιρεία σε εταιρεία να ΜΗΝ περιλαμβάνεται μία σχετική προώθηση, με αποτέλεσμα τις μεγάλες αποκλίσεις στην κοστολόγηση των υπηρεσιών και ο πελάτης (εσύ) να μπερδεύεσαι.

Στην CJ web συνηθίζουμε να λέμε ότι η ουσιαστική συνεργασία μας, ξεκινάει μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σου καταστήματος.

Έλα να συζητήσουμε για την κατασκευή της δική σου ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σου καταστήματος!

Μας εμπιστεύστηκαν την ιστοσελίδα τους

Φιλοξενία ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων / E-shops

Σημαντικό ρόλο στην εμπειρία του χρήστη
παίζει η φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του eshop.
Managed Υπηρεσίες / Virtual Private Servers
Όλες μας οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, φιλοξενούνται σε σύγχρονο Data Center και σε VPS για απρόσκοπτη λειτουργία και μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν διαθέτουμε, στους πελάτες μας, ούτε "πουλάμε" κοινούς και φθηνούς server φιλοξενίας (shared hosting) που φιλοξενούν εκατοντάδες ιστοσελίδες και eshop αμφιβόλου ποιότητος. Προσφέρουμε ιδιωτικές IP (dedicated ip), και κλειδιά (https://) SSL για μεγαλύτερη ασφάλεια συναλλαγών στα ηλεκτρονικά καταστήματα, και μεγάλη αξιοπιστία.

Ανάλυση ανταγωνισμού - SEO

Μια επιχείρηση οφείλει να γνωρίζει τόσα για τους ανταγωνιστές της όσα για τον εαυτό της και τους πελάτες της. Η ανάλυση του ανταγωνισμού αρχίζει με την αναγνώριση των υπαρχόντων και εν' δυνάμει ανταγωνιστών. Στη συνέχεια, πρέπει να διερευνηθούν αυτοί και οι στρατηγικές τους.
Η CJ web αναλαμβάνει την παράδοση μελέτης με την ανάλυση του ανταγωνισμού της επιχείρησης σου υπολογίζοντας την παρούσα θέση σου στην αγορά και δημιουργώντας προτάσεις για την δυναμική ανάπτυξη στρατηγικών κινήσεων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος σου.

Τα κύρια στοιχεία που συνθέτουν την εμπεριστατωμένη έρευνα της CJ web βασίζονται:

 • Εικόνα και προσωπικότητα της επιχείρησης σου
 • Αναγνώριση ανταγωνισμού
 • Ανάλυση των δεδομένων σχετικά με τον ανταγωνισμό
 • Καθορισμός της δικής σου ανταγωνιστικής θέσης

Η ανάλυση και καταγραφή των ανταγωνιστών σου, σου επιτρέπει να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς. Η συνεχής ενημέρωση που μπορεί να σου προσφέρει η CJ web, σου παρέχει τη δυνατότητα γνώσης και άμεσης επέμβασης για μία πιο δυναμική παρουσία της επιχείρησης σου στο χώρο του διαδικτύου.

Προώθηση ιστοσελίδων

Η μεθοδολογία μας για την προώθηση της ιστοσελίδας σου στις μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνει :

 • Καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης όσον αφορά την κατάταξη του website σου
 • Competition Analysis, ανάλυση ανταγωνισμού σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι βασικότεροι ανταγωνιστές σου
 • Keyword Research, μελέτη και επιλογή των καταλληλότερων λέξεων-φράσεων που θα προσελκύσουν τους υποψήφιους πελάτες σου
 • Website Optimization, βελτίωση του περιεχομένου και της δομής του website σου με προτάσεις και παρεμβάσεις, για να γίνει πιο ελκυστικό στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και στους χρήστες
 • Website Submission, καταχώρηση της ιστοσελίδας σου στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo κ.α. και τους online καταλόγους στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς επίσης και σε σχετικά websites
 • Search Engine Rankings, παρακολούθηση και αξιολόγηση της εξέλιξης των θέσεων που καταλαμβάνει το website σου σε σχέση με τις επιθυμητές λέξεις
 • Web Analytics, καταγραφή και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων με την υπηρεσία
 • Google Analytics καθώς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε την ανταποδοτικότητα της επένδυσης σου

Joomla

CMS Joomla

Wordpress

CMS Wordpress

Drupal

CMS Drupal

Custom

CMS CJ web

Ανάλυση ανταγωνισμού / SEO - Search Engine Optimization

Για να επιτύχεις και να διατηρήσεις ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην προσέγγιση της πώλησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου στην αγορά, πρέπει να έχεις καλή γνώση του ανταγωνισμού σου.
Η έρευνα και ο εντοπισμός των ανταγωνιστών σου, εξασφαλίζει ασφαλέστερη αλλά και ευκολότερη λήψη αποφάσεων σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των ανταγωνιστών που θα πρέπει να εξεταστούν εκτεταμένα.

Κατασκευή ιστοσελίδων / Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων eshop

Έλα να δημιουργήσουμε την νέα σου ιστοσελίδα / ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) ή να επανασχεδιάσουμε τα ήδη υπάρχοντα.
Με σχεδόν 10 χρόνια εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε τη σχεδίαση, την κατασκευή αλλά και τη διαχείριση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σου καταστήματος!

www.cj-web.gr
Newsletter

Please publish modules in offcanvas position.