Σύγχρονες λύσεις

Multimedia

διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών

Οργάνωση / Τεχνογνωσία

Αποτελέσματα

επαγγελματική προβολή για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Multimedia / Advertising

Multimedia

Η CJ web multimedia έχει σκοπό να εξελίξει, να ολοκληρώσει και να φέρει σε διαφημιστικό επίπεδο όλες τις τεχνολογίες, τα εργαλεία και τις εφαρμογές που γνωρίζουμε σήμερα, προς όφελος της κάθε επιχείρησης ώστε να μπορεί να αποδοθεί ψηφιακά είτε στο διαδίκτυο είτε σαν μέσο προβολής.
Σήμερα, με το πλέον έμπειρο προσωπικό και την τεχνογνωσία που διαθέτει, η CJ web μπορεί και παρουσιάζει μια σειρά τεχνολογιών και υπηρεσιών που μπορούν να καλύψουν όλες τις πιθανές απαιτήσεις που αφορούν τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών.

υπηρεσίες multimedia CJ web
Υπηρεσίες Διαφήμισης - CJ web

Υπηρεσίες Διαφήμισης CJ web

Με εξειδικευμένο πεδίο εργασίας, το σχεδιασμό και την εφαρμογή καινοτόμων στρατηγικών διαφήμισης, προώθησης, προβολής και επικοινωνίας, η CJ web είναι σε θέση να σου εγγυηθεί την ανοδική πορεία που ζητάς για την επιχείρησή σου.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο με συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, διαθέτοντας πλήρη τεχνογνωσία και άψογη οργάνωση ενώ συνεχώς βελτιώνουμε τη λειτουργία και την οργανωτική μας δομή. Για την επίτευξη των στόχων μας, το ανθρώπινο δυναμικό (μόνιμοι και εξωτερικοί συνεργάτες), όπως επίσης και η υλικοτεχνική μας υποδομή, εμπλουτίζονται και αναδιοργανώνονται, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη για διασφάλιση της ποιότητας.

Προτείνουμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε σύγχρονα και αποτελεσματικά websites υψηλών προδιαγραφών.
Σωστός σχεδιασμός, καθαρή μορφή, αρτιότητα πλοήγησης.

Επιχειρήσεις από Λέσβο, Χίο, Λήμνο, Σάμο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και άλλες περιοχές της Ελλάδος μας εμπιστεύονται την εικόνα τους προς τον τελικό καταναλωτή. Οι συνεργάτες μας γνωρίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, το χρόνο, τον τρόπο και τη λογική με την οποία λειτουργούν οι στρατηγικές που εφαρμόζουμε. Με όπλα την πείρα και τη δίψα μας για σωστή οργάνωση και άμεση εξυπηρέτηση, καταλήξαμε στη δημιουργία βασικών και απαράβατων κανόνων, με σκοπό να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ότι ακριβώς χρειάζονται.

  • Τεχνογνωσία
  • Κατάλληλος συγχρονισμός
  • Αποτελέσματα
  • Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις
  • Εξοικονόμηση χρήματος
  • Οργάνωση

Υπηρεσίες για επιχειρηματικές πρακτικές στα πλαίσια των ευκαιριών που προσφέρει η σύγχρονη οικονομία και η νοοτροπία της αγοράς.

Αποτελεσματική online διαφήμιση - κατασκευή ιστοσελίδων - εταιρικά websites
Φιλοξενία ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων / E-shops

Σημαντικό ρόλο στην εμπειρία του χρήστη
παίζει η φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του eshop.
Managed Υπηρεσίες / Virtual Private Servers
Όλες μας οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, φιλοξενούνται σε σύγχρονο Data Center και σε VPS για απρόσκοπτη λειτουργία και μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν διαθέτουμε, στους πελάτες μας, ούτε "πουλάμε" κοινούς και φθηνούς server φιλοξενίας (shared hosting) που φιλοξενούν εκατοντάδες ιστοσελίδες και eshop αμφιβόλου ποιότητος. Προσφέρουμε ιδιωτικές IP (dedicated ip), και κλειδιά (https://) SSL για μεγαλύτερη ασφάλεια συναλλαγών στα ηλεκτρονικά καταστήματα, και μεγάλη αξιοπιστία.

Σχεδιασμός της δικής σου Διαφημιστικής προβολής

Η CJ web και το διαφημιστικό μας τμήμα, σχεδιάζει και υλοποιεί καμπάνιες, δημιουργεί επαγγελματική προβολή για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, αναλαμβάνοντας και την προώθησή τους σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα για την αύξηση της δημοφιλίας και επισκεψιμότητας.

Ηχογραφήσεις

Ένας τομέας όπου η CJ web δρα είναι η δημιουργία ραδιοφωνικών διαφημιστικών σποτ & ηχογραφήσεις τηλεφωνικών κέντρων. Μπορούμε και καλύπτουμε όλα τα στάδια που χρειάζονται για την παραγωγή ενός ή περισσοτέρων σποτ, από τα κείμενα των διαλόγων, την ηχογράφηση τους (με μία, δύο ή περισσότερες φωνές) έως και το τελικό remix τους (προσθήκη/επεξεργασία μουσικής και εφέ).

Διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα ηχογραφήσεων καθώς και δωμάτιο ηχογράφησης. Το σημαντικότερο όλων είναι η τεχνογνωσία μας στην ηχοληψία και στη χρήση προγραμμάτων που χρειάζονται για το απαραίτητο remix του κάθε ραδιοφωνικού σποτ. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες για την ηχογράφηση, διαλόγων, απαγγελιών και φυσικά στη μίξη κομματιών.

Η νέα μορφή πραγμάτων είναι πλέον γεγονός. Η CJ web στα πλαίσια των Multimedia και του Internet πρωτοπορεί και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή έτοιμη να εκπληρώσει την οποιαδήποτε επιθυμία κάθε πελάτη.
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Διαφημιστική προβολή / Προώθηση ιστοσελίδων

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί τη δική σου διαφημιστική προβολή.
Καμπάνιες, επαγγελματική προβολή για επιχειρήσεις και επαγγελματίες,
προώθησή και αύξηση της δημοφιλίας και επισκεψιμότητας.

www.cj-web.gr
Newsletter

Please publish modules in offcanvas position.