VPS vs Shared Hosting

Γράφει ο: Γιάννης Σουρανάκης
Κατηγορία BLOG
Ετικέτες

(Ο Virtual Private Server (VPS) είναι ένα απομονωμένος, εικονικός, αυτόνομος server μέσα σε έναν γονικό dedicated server.

Αντίθετα με το κοινό shared hosting, οι VPS είναι πλήρως απομονωμένοι μεταξύ τους, προστατεύοντας τα δεδομένα τους κι έχουν το δικό τους μερίδιο στο χώρο δίσκου, CPU, RAM, κίνηση δεδομένων του γονικού Server).

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πιο ομαλό Load στους servers και φυσικά μεγαλύτερη ταχύτητα.

Όλες μας οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, φιλοξενούνται σε σύγχρονο Data Center, σε VPS για απρόσκοπτη λειτουργία και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Δεν διαθέτουμε, στους πελάτες μας, ούτε "πουλάμε" κοινούς και φθηνούς server φιλοξενίας (shared hosting) που φιλοξενούν εκατοντάδες ιστοσελίδες και eshop αμφιβόλου ποιότητος.

Προσφέρουμε ιδιωτικές IP (dedicated ip), και κλειδιά (https://) SSL για μεγαλύτερη ασφάλεια συναλλαγών στα ηλεκτρονικά καταστήματα, και μεγάλη αξιοπιστία.

Από το server τρέχουν τα πάντα, μεταξύ άλλων, από το server σου εξαρτάται και η ταχύτητα της σελίδας. Ο server επηρεάζει μέχρι και την κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Απέφυγε shared πακέτα φιλοξενίας, προτίμησε managed υπηρεσίες και όχι αγορά πακέτων φιλοξενίας online από διάφορες εταιρείες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Welcome Back Στάδια Κατασκευής Ιστοσελίδας »

Please publish modules in offcanvas position.